gymnastics becomes first, school comes second, and sleep isn't even on the list.

hej alla hopa. 
idag rullar tåget mot halmstad för rickscupen. skoj. är förtillfället ej så taggad men det kanske kommer vem vet? borde även kliva upp ur sängen för har lite ja måste göra innan ja åker MEN... får se hur de blir med det, hehe! 
önska oss lycka till oså! (nu är det inte så att jag förväntar mig att jag kommer att återvända till lilla kristinehamn med en medalj runt halsen heller men man kan väl önska lycka till ändå!)
 
 

min tumblr.

lolsofunny:

 
lovequotesrus:

Everything you love is here
 

Im that type of girl that could have tears streaming down my face and still insist that everything is fine.




I wish i could just ask you what you think of me.



Jag och sötaste Melker, är nykär!
Jag har brutit röven, så därav är mitt liv rätt hårt asså.. Nu ska ja ut och gå med vickitussan, hejdå och trevlig helg!

hej alanya om 6 månader allafall

 
nu har vi bokat studentresa!! när vi bokade var det 188 dagar kvar!! men nu är det inte det längre för nu är det några dagar mindre! i helgen har jag träffat vickan och pratat till det lite, sen i lördags träffa ja freddan han bjöd på mat! sen hem till emma och gossa med tha familia wigh på kvällskvisten! i söndags var de en vanlig söndag, gympa på möra och gympa på kvällen, och måndags va de gympa igen, gillar inte gympa just nu. nu ska jag titta på pll med fredrik!! hejdå

i'm glad i didn't die before i met you.

hejhejhej! 
praktiken är slut och skolan har börjat, måste få säga att det är VÄLDIGT skönt, livet känns okej med andra ord! idag måste jag städa, gud va jobbigt.. tycker ej jag har så himlans stökgt nu faktiskt men de tyckte visst mamma och pappa. 
 
tyckte det va lite roligt att fredrik skrev i morse vid åtta att han hade börjat gå till skolan, vi börjar 10 idag men han hade glömt det.. HAHA
hejdå

When you sing the wrong part of a song with confidence.






Hade en jättebra ej lagfest fest igår, vi hade skoj å sånt! Nu försöker jag tagga träning, går sådär faktiskt.. 
Haha hejdå

Allt e för braaaa nu



Sådär , nu har jag köpt mina nya älsklingsskor och jag har fått långt hår, vad kan gå dåligt nu lixom?
Idag är sista dagen på el practico gött mos som fan! Sen ikväll ska vi ha gympa mys☺️ Har ett gossigt lag så de blir nog Välli bra!
Nu måste ja ta mig i kragen och göra mä i ordning! HEJDÅ

you don't get to choose how i feel.

 
nu är lovet slutt!
i lördags så följde ja med vickituss till statt i kga, de va skoj å sånt. 
idag har jag köpit nya skor och praktikat och tränat och hela kvällen har jag försökt fixa å trixa med massa telefoner, undrar när jag ska få sova???? är trött ju... bea om du läser detta så behöver jag ditt lösenord till icloud........................ 
 
 

RSS 2.0