Onsdag

De va längesen! (Känns det som men ja vet ej) jag sitter nyduschad i mormors soffa för ikväll har ja tagit över lägenheten, underbart! Ja funderar på att gå upp till hallen och kolla på de sista av träningen eftersom jag själv valde att ej träna ikväll för jag har ett ton med läxor (mot va jag brukar ha / Handels tjejen). Slänger upp några bilder hejdå.





Jag vet att det gick åt helvete, men ibland så tänker jag på dig ändå.




Sådär ja. Hej världen! 
Nu för tiden går mitt liv ut på twitter, flappy bird, naturkunskaps plugg, sova, äta och träna. 
Det känns lite konstigt att för första gången på 2,5 år behöva anstränga sig i skolan.. Eller egentligen första gången sen ja började förstaklass. Det är lixom så mkt nytt men ändå så skoj men ändå så kan ja ej plugga. Det är nästan som om att nån har försökt och limmat igen min bok.
I morgon är det alla hjärtans dag. Hejdå

Ibland är det skönt att hjälpa andra när man inte kan hjälpa sig själv.





Sådär ja! Några bilder från de senaste dagarna. I söndags gick det jätte bra för mig och Annie, och för mina tjejer med! 
Nu har vi fått nytt schema och jag har alltså mer timmar med naturkunskap än vad ja har med sömn per natt! (Typ) synd att det inte riktigt är min grej då. Haha
Nu ska ja ut å gå hejdå

mellomys

nu ska jag till emmis och ha mellomys. haha.... hatar melodifestivalen egentligen :(
 

Student fest i torsdags.







Det var då det. Jag hade skoj och sånt en stor del av kvällen! Mina friendz är bäst.
Nu är det lördag, igår va ja bakis idag är jag hungrig och i morgon har ja och Annie vårar gymnasiearbete i brogårdshallen klockan 11 kom å kolla!
Hejdå 

RSS 2.0