bra söndag, Chek!!!

igår va en bra dag i örebro med beatruxen, vi kom fram runt tio och kom hem runt tio! inte gick det nån åtta buss inte, haha... 
idag har mina småtjejer tävlat och ja är sååå stolt, och glad. ett utav lagen fick silver på matta, så duktiga!! efter tävlingen åkte jag direkt upp till hallen och tränade och nu ligger jag i sängen och ska pröva mitt nya nagellack. mer än så orkar ja inte skriva tror jag!!! bloggade mest nu för att fördriva tiden för att filmen ska laddas ner...
duktiga tjejerna.

idag är ingen vanlig dag för idag är annie ardströms födelsedag!!

och inte vilken födelsedag i livet som hellst utan 18 årsdag!!!!!!
tycker så mkt om dig och du är så himla bäst! om inte du får en toppen dag så ska ja ta mig fan skjuta jäveln som förstör den. (ett löfte mellan oss bror)
LOVE YOU<3<3<3

i left because you never asked me to stay

Att gå på Justin var utan tvekan de bästa ja gjort i hela mitt liv!! Jag och Amanda har haft en otroligt bra "helg"! Nu när det är helg på riktigt så ska den innehålla gympa, ikväll är sista träningen i år för småttingarna och i Morgon ska jag till Örebro å titta på rm2 med bealinen och på söndag så ska mina småtjejer tävla!! Ha de fint


TODAY IS THE DAY

nu ska ja packa klart, vet inte ens vad jag ska ha med mig, har med mig 7 linnen typ(vet inte vilket ja ska ha ikväll). egentligen vill ja ha med plattång oså men de får vi ta nån annan gång, får va en guldlock i brunt hår i möra, eller en böll på huvet funkar också väldigt bra<3<3
ikväll ska jag äntligen få se min älskling, och ja är så taggad!!!!!!! efter tre månader så är det verkligen IDAG!!!
(ser ni min söta betty boop nessicär i bakgrunden?)
ha de bra så höres vi i morgon kväll eller nån annan dag
P.S elvira om du läser detta så kom ihåg va du ska tänka på i morgon när du har engelska<3<3 D.S

bieber-fever

ligger i sängen med en riskudde på ryggen och drömmer om att de ska bli onsdag så fort som möjligt!!! 
fick just ett sms av annie som va där ikväll å ho sa att de va de bästa hon gjort i hela sitt liv, hur jävla tagggad blir man inte!!!!!!!!!!!!!???????
 
 

it's crazy for me to see you in my dreams

idag är det ääääntligen måndag, idag har justin sin första konsert i sverige!!! och om TVÅ, TVÅÅÅÅÅÅ, dagar så är de min tur att se haaaan !!!! 
ska strax till skolan, sen ska ja träääna sen ska jag nog soooooova  !!! nehepp de verkar som min första lektion är inställd vilket innebär att jag endast har en lektion som inte börjar förens vid 12 typ.... sen slutar den halv 2. handel är bäst, finns inte så mkt mer att säga<3<3

vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti så som jag gjorde.

bild1. tagen nån dag i veckan, tillexempel onsdags.
bild2. tagen igår innan justin kom på myskväll
bild3. tagen när mormor va här med sin nya söta hund, som förövrigt älskar mig.

idag är jag glad, jag ska på justin bieber om sisådär tre dagar, och det är äntligen vår. jag har varit ute med elvira någon timme, vi köpte loka och cola och satte oss på jacobsbergs taket(bästa stället) sen gick vi hem, detta skulle inte ha skett om de va för 2 månadersen! älskar vår och sommar, MMMMMMM<3<3

you don't fucking know whats inside my head.

hajhaj kompisar. fredag idag,gött! 
hade matte-prövning idag (tredje gången gillt tänkte ja men sen gick de åt skogen så får nog bli en 4 gång också). efter skolan gick jag och lunchade med elviran. 
nu är ja hemma och ska strax hoppa in i en dusch med hopp om att få upp litte värme i kroppen, funkar inte det får ja lägga mig i torktumlaren. 
ikväll ska ja träna mina småtjejer och i morgon är de kavalkad (gympa uppvisning) i stenstalidshallen heeeeela dagen lång. ska bli skoj! söndag har ja väl ingetnting speciellt planerat. 
frästen så ska ja på justin bieber om 5 dagar:$
 

I would wait a lifetime, and I would wait for you.

idag är det tisdag, som jag nämnde igår så äre fan den värsta dagen. när jag kom hem ifrån skolan var jag hungrig och illamående och ont i kroppen och huvudet och så jävla trött. nä men då va de bara att ge sig på mattepluggandet, FY FARAO vad jag avskyr matte så sjukt jävla mkt! 
i morgon är det onsdag, då slutar jag 11<3<3 skönt SOM FAN! sen har jag träning<3<3 där emellan ska jag väl försöka hinna plugga lite, annars så får ja skippa träningen </3</3 
ha de bra hejda

i'm not mad that you broke every promise you ever made to me, mad would be an understatement.

idag har det varit måndag, har varit i skolan och så har jag kollat på revenge och så har jag tränat och nu tittar jag på revenge, rätt så bra serie faktiskt. jag är sån nolifer att jag tittar slut på serier så fort tyvärr och det finns bara två säsonger av revenge så får väl börja tänka på vad ja ska se här näst kanske... 
träningen gick okej, det var kul allafall, och skolan var okej och ah, en OK dag men inte mer än så så att säga. 

håll hårt i det som håller dig kvar.

 
ja skulle minsann inte tacka nej till domdär benen.
hej kompisar. söndag idag. alltså egentligen så förstår jag inte varför folk  hatar söndagar så himla mkt, visst att de är måndag dagen efter men, näää där håller ja inte med. jag hatar tisdagar ja. 
än så länge idag har jag hunnit äta frukost och göra squats(får se hur långt ja kmr denna gång) + lite magövningar. tänkte gå ut och gå men det finns inte riktigt tid till det så får ta det efter träningen ikväll! kan även meddela att det är ENDAST 10 dagar kvar tills jag ska få se min älskliiiiiiiiing <3<3<3

hej kompisar

sådär långt har jag kommit idag. sitter här i sporttopp och mysisar och är för tillfället helt mörbultad i kroppen, SKÖNT<3.
ska alldeles jätte strax hoppa in i en dusch sen ska ja gå till elvira. är så himla taggad för träning i morgon, utifall nån ville veta!!! 
 

my mistake was putting too much trust in you.

ikväll har jag och fredd vandrat till affären i snöstorm för att köpa cola! (men va gör man inte för kärleken (colan alltså) <3) kul att ja gjorde en parantes i parantesen. 
för tillfället har jag upptäckt vad det dåliga med att ha rummet med balkong, DE LÅTER SOM ALLA ÄNGLAR KISSER SOM HÄSTAR!!!!! kommer inte få någon god natts sömn inatt inte... 
i morgon står de springtur(allafall gå tur) och matte plugg på schemat, hatar matte så mkt att ja vill dö typ. suger att vara så jävla snuskigt dålig på saker. okej kul tack hejdå.

it's ok to not be ok.

idag är det freeeeedag och jag har som vanligt fullspäckat schema för helgen (elle???)  nä, tänkte gå ut å springa någon dag MEN vi kan  väl inte garantera något antar jag. annars ska ja väl ligga i sängen och försöka komma på en ny bra serie ja vill se, (hatar att se serier som andra säger att ja borde se, trotsig ja vet) ikväll har vi iallafall träning med småtjejerna, hoppas dom är snälla ikväll för ja är trött...
först tog ja denna bild, lite bitch fredag,pallar inte, OSV! 
sen såg ja att ja är förfan ormingad av justin på bilden, så ja va tvungen att fälla ut näsborrarna och öronen och öppna munnen för att visa mina jämna och raka tänder av lycka! 



we haven't spoken in a while. i'm trying to be okay with that.

sådär sexig är jag när jag äter godis. är faktiskt ledig idag, så idag har jag gjort absolut ingenting. tog en prommenad förut på en halv mil typ, helt ok hurtigt iallafall. klockan sex ska jag träna, är helt ok taggad. ne okej jag är AS taggad faktiskt, för ovanligheternas skull sådär, skoja. 
kollar på oth nu, ligger och skrattar för mig själv, älskar Quinn så jävla underbar. haha! 
hejdå!

estocholmo

igår va ja i stockholm, och gissa vem den första jag springer på inte är justin bieber? blev så glad att ja va tvungen att ta ett kort! 
vi gick på stan och vi va på museum och gick lite mer på stan sen så gick vi till dramaten och kolla teater, sen tog vi bussen hem och sen la ja mä å sov! 
bra dag! stockholm får 4 av 5 toasters av mig. 

lösenord äger<3<3

har lösenord! kan skriva vafan ja vill nu!!!!!! LIVING THE DREAM!!! 
 

men jag berättar ju allt för er, hela tiden. bara det att jag förvandlar problemen till skämt så att ni inte ska förstå.

sådär, nu har jag delat med mig lite av min TUMBLR. glatt,ledsetÅroligt. preciss som mig då.

listor<3<3<3

Är du kär? förtillfället så nej.
Är du en sportfåne? ne ingen sportfåne, isåfall en gympafåne om man kan va de?
Är du röksugen? neheeru
Är du rik? absolut inte
Är du fattig? egentligen inte speciellt me nja måste spara så tekniskt sett JA
Är du trött? nej inte alls. sova middag äger<3
Är du shoppingsugen? inte nåt speciellt.
Är du töntig? kanske lite..
Är du ressugen? jaaaa, åh va ja vill till värmen
Är du skolsugen? nej det kan jag inte påstå
Är du irriterad? neheeru
Är du festivalsugen? från dag till dag...
Är du alkholsugen? noo
Är du saknad av nån? det kan jag aldrig tänka mig.
Smeknamn? jullan !!!!!
Bästa åldern? alltså, när ja va 15 hade jag så jävla roligt även om självaste livet inte gick så bra så haade jag den bästa tiden i mitt liv.
Bästa tidningen? hänt BILD
Hur sminkar du dig? mascara, puder, IBLAND eyeliner om ja bjjusser på litte extra.
Höstens accessoar? använder inte sånt!
När stal du senast något? i sjuan så tog ja choklad på netto! (badass)
Hur många timmar sov du inatt? somnade vid 3 vaknade vid 10, ränka själva hörrni
Vilken film såg du senast? the host
Vilken internetsida besökte du senast? lovisas blogg
Vilket är det sexigaste yrket? ingen aning
Vad gjorde du i förrgår? - jaa ni.... jag firade min tränare sen tränade jag sen tog ja mig en lång prommenad.
Vad har du gjort idag?- absolut ingenting, gått ut å gått 2 gånger med karas inget mer.
Vad ska du göra idag? - träffa tom
Hur många msn-kontaktetr har du? vet inte...
Vilket land besökte du senast? sverige, och förutom det så norge!
Hur många snälla känner du? många är snällare än va dom ser ut, faktiskt!
Vad såg du senast på tv? criminal minds i torsdags
Vad är det för märke på din dvd-spelare? ska ja va helt ärlig så äger jag ingen. tittar inte på film.
Senaste köp? säkert godis eller nåt. 
Vad har du dåligt samvete för? har en förmåga att sabba saker 
Vad har du för skor? strumpor?
Vad har du på dig nu? sporttopp, trosor, tights, strumpor och en stickad tröja.
Vilken musik har du lyssnat på idag? massa. håkan 
Skulle du säga nej till sex idag? ja
Är du vegitarian? neheeru
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? ne tror fan inte de. 
Vad heter dina kusiner? gustav elin, wilmer tuva, wilma oscar hugo och tess.
Är du feminist? tror jag inte
Vad drack du senast? cola.
Gillar du att laga mat? absolut inte.
När sjöng du senast? en halvtimmasen kanske
Håller du det städat? jag gör mitt bästa, går oftast åt skogen...
Vad gör dig lycklig? att träna, och att skratta.
När kysste du någon senast? haha alltså.... nyår tror ja.
Vad gör dig ledsen?  oftast mig själv. haha patetico!

we all get addicted to something that takes away the pain.

denna bild är tagen för lite mer än ett år sen och då tyckte jag att jag hade jättelångt hår, nu hade det iallafall nuddat sängen!!! om ni ville veta alltså.
just nu tittar jag på one tree hill på säsong 8 avsnitt 14, så himla roligt! haha .. varför är jag inte kompis med dom för? :( 

hahahaha kollade igenom min gamla BDB.....

trodde jag var fotograf, inte ens jag som redigerat bilden...
bea hade huckle även fast det inte ens var påsk...
ja..... vet inte riktigt vad ja ska säga....
jag och emma när jag fick i sexan... ser så litten ut haha
hahahaha minsta bilden = bästa bilden..... 
jag var otroligt glad på en träning, även fast ja gbara tittade på. där hade ja två framtänder, känns som en evighets sen!
hahah småtttingarna!!!
 

better things are coming.

sådärja, nu ni kompisar så ska jag åka till hammarö och träna. är inte taggad för fem öre (FÖR TILLFÄLLET) men jag hoppas att det kmr, eftersom att annars kan jag ju lika bra stanna hemma! 
ne nu ska ja byta om! 

är så lycklig inatt alltså.

wolfiepandalovejapan:

You can make it

you think you deserve this pain, but you don't.

snart är lovet slut och jag borde verkligen (VERKLIGEN) sätta igång med pluggandet.. men så långt har jag inte tagit mig ännu! 
idag har jag varit hos min tränare som fyllde 40, mkt trevligt må ja säga! gillar mitt lag ja minsann! sen så har jag tränat mina småtjejer, de va ovanligt tysta och lugna och duktiga, veto kattsingen va de har gjort under lovet. HE-HE.
ikväll är en hemmakväll (som varje kväll), ska strax gå ut och gå tänkte ja, en riktig långis tänkte ja. får se. hehe! 
hejda

listor<3<3<3

Vilken frukt åt du senast? BANAAAAAAAN
Hur ofta äter du plockgodis? inte ofta alls faktiskt, är inte så mkt för plockgodis!!
Vilket djur hade du varit, om du fick välja? en fågel eller nåt!
Tror du att du kommer att få leva ett till liv? nej haha...
Är du värd mer än andra människor? neej
Vilken familjemedlem står dig närmast? vet fan inte ens haha
Vad heter du på facebook? julia fryk
Vilket barnprogram är roligast? hannah montana, magi på waverly place, phinies och ferb.
Är tjejer eller killar bäst? tjejer!!
Har du varit på en gayklubb? hehehe ne är ju inte 18 ja

Äter du kanterna på brödskivan? jaaaa
Är du vegetarian/vegan? nejnej, älskar kött!
Vart hittade du den här listan? nån blogg
Har du en egen lägenhet? haha nejjjjj
Vilken kamera har du? absolut ingen, jo framkameran på min iphone på VISSA appar...
Vad vill du bli kallad? kerstin
Vad hade du hetat, om du fått välja? ingen aning.... sophia bieber tror ja ! 
Om du skulle återfödas: skulle du vara kille eller tjej? kille!!! lite omväxling sådär

Vad gör du just nu, i denna sekund? kollar på make it or brake it 
Vilka sidor och program är du inne på just nu? facebook, project free tv och blogg

Hur många timmar sov du inatt? 6 typ
Vilken tid gick du upp imorse? runt nio
Hur många har du på msn? ingen aning!
Hur många tjejer/ respektive killar? vet ju inte
Hur många blommor har du i ditt fönster? har ingen, är ingen blommtjej
Vattnar du dem själv? ...
Te eller kaffe? kaffe
Laddar du ner film/musik olagligt? är det inte alltid olagligt att ladda ner?....

Eller lyssnar du via spotify? ja men där kan man inte kolla film...
Är du inne på msn? haha noo

Vad har du för påslakan? vitt å grönt.
Vart är du just nu? i min underbara säng!!!! (Tack linn) 
Sitter du på en stol från ikea? nej, men sängen är där ifrån!
Tuggar du på något, isåfall vad? neej, förvånandsvärt nog inte.
När städade du ditt rum senast? alldeles för längesen..
När träffade du din morfar senast? på sportlovet kanske
Vad händer i höst? skola<3<3
Vad är du i stjärntecken? lejon 

Vilken film såg du på bio senast? the host
Rött och svart eller vitt och grönt? vitt och rött
Frukt eller godis? godis
vad äter du till frukost? kalaspuffar å mjölk
Vilken typ av film gillar du? skräck, när ja väl kollar på film!
Och vilken gillar du inte? pang pang.
Vilka är din favoritlåtar just nu? hur dom än
Om du blev gravid nu, vad skulle du göra då? skulle nog inte ha kvar de allafall.
Brukar du tejpa över din mun? ne
Var du på dreamhack? haha noo

Hur ser dina strumpor ut, är de sexiga? har inga på mig nu ju
Hur ser dina underkläder ut? svarta och rosa, sjukt snyggt.
När blev du taggad på facebook senast? haha typ 2 årsen.


-

för tillfället är ja ett tröll! 
igår gjorde jag ett misslyckat försök till att slinga håret, kan berätta att jag har aldrig haft så långt hår så hårfärgen inte räcker, är lite ljusare uppe vid luggen men inget mer! 
och i morse ade jag ställt klockan på halv fem och fem för att klockan 20 i sex skulle jag åka till coop för att inventera, käna litte money (behövligt eftersom justin står bakom kröken å väntar på mä) MEN jag vaknade halv sex och fick med andra ord flyga upp ur sängen, klä på mä, kissa å borsta gaddarna sen åka. ingen frukost här inte, höll ju på att svälta. 
hejdå

make it or break it

 

RSS 2.0