A little party never killed nobody







Igår var en mycket rolig och knäpp kväll! Vi hade det jätte trevligt och så men det kanske spårade lite!! Haha 
Nu ska jag snart ut och äta och på bio med emma! Dricker lite cola och äre godis för at döva bakfyllan ja åkte på! HEJDÅ

I like to hear the words "i miss you".


Igår gick jag in i ett bord på praktiken, om jag inte redan sagt det alltså. Hehe.. Nu är jag nästan färdigpackad inför lägret i möra å söndag, hittar dock inte de träningstights jag söker:( tyvärr asså.. Får ta dom fula istället, men va gör det?? Inatt skulle egentligen jag och bea vara fyllechafffisar men det blidde inte så, tur och otur, ja menar de hade ju varit kul att haft nåt å göra men ska ändå upp mellan sex och halv sju i möra så är nog rätt gött att de inte blev så! Ska strax sätta på gossipgirl och lägga mig i sängen, göttaste! 
Hörs på söndag eller till veckan! Hejda

Liväää

I natt uppdaterade ja min telefon!! Verkar va den enda (+Sally) som gillar ios 7 elle va de heter! Tycker de är
Mysigt plus att de känns ju som att
Man har en helt ny telefon!!! Idag har jag vart på praktik och sen i möra äre äntligen fredag!!! Så jäkla underbart ju!



i wan't to wake up in a city that never sleeps.

 
vä väldigt längesen nu känns de som. har inte gjort så mycket, i helgen så festade jag sen slappade jag och sen tränade jag lite halvt,,jag och annie var väl inte sådär gör taggade kanske.. i måndags började praktiken, den duger så att säga. de ör väl inte sådär AS kul men ja överlever tror jag. idag är jag ledig, så jävla skönt så jag kan inte beskriva det. nu snart ska jag nog gå ner och fråga mamma va de blir för mat. jag är hungrig! 
sen har vi även studentmössa prövning!! kul!! 

All you ever dig Was break me.

Hej kompisar! Fredag den 13 idag!
Känner att ja har väl redan haft min otur för denna vecka! Eftersom jag inte kan träna ikväll så ska jag - enbente jullan - på fest, lokalfest faktiskt! De va längesen, blir nog kul fan! Nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Sen ska ja ta tag i livet å bli litte fräsch!
Hejdå



If you give up on me, i give up on me too

Igår va de en hektiskt dag! Först skolan, sen körskolan, sen träning, sen träffa Vickituss en svänga , sen sova! Har blåfot sen träningen i måndags så fick mest köra styrka sen i går när jag cykla hem så knäppte det till i knäet så nu går jag som om att ja vet inte vad!! 
Ska snart till skolan, eller snart och snart, börjar inte förens halv nio!! Hejdo



It's like i wan't you to know, but i don't wanna tell you.

Hejdär!
Idag är en lugn dag och de va så skönt att komma hem förut och bara lägga sig i sängen och sova utan att behöva ställa klockan för man har en tid å passa till träningen!! Nu har jag kollat lite gg och lite idol och nu satte ja precis på dagens avsnitt av idol! Efter det ska jag antingen försöka sova eller kolla gg har ej bestämt mig! I morgon börjar jag 10 över 10, otroligt sjukt jävla skönt faktiskt! Hejdå och godnatt för idag.

Igår råkade de välta ett tumbling-galler på min fot, de gjorde ont nu blir ja blåare och blåare för varje minut som går ungefär, plus att ja har en bula på foten!


cause you know i'll always be there, mabye thats why you don't care.

nu sitter ja i skolan och har personlig försäljning 2. det suger ap balle faktiskt. bryr mig väl inte om scoretts historia, räcker med att ja ska försöka få tiden att gå där i 7 veckor. jag avskyr praktik. den stora frågan är väl varför jag går handel? svar - kom ej in på nåt annat. 
jag är hungrig också. efter skolan ska jag med fredrik för han ska klippa sig!! sen efter det ska jag hem och söva! 
på bilden visar ja frästen min nya berlock som jag köpte igår :) 
HEJDÅ

You think you're the only one? Everyone have scars, we just don't wear them on the outside

Hej! Idag är det måndag, ja måste få säga att de varit en konstig dag men kom nyss hem till fabbo freddan, så nu är jag med i svängarna igen! Har haft en super trevlig helg med freddan, har dock spenderat kanske några mer timmar i gympa hallen än vad ja ville men vad gör man inte!! 
Sen ska ja gympa igen! Då blir de 14 timmars gympa på 4 dagar, skulle räckt med 6 kanske haha! Hejdå.



Snälla var Den som förstår mig. Inte förstör mig

Hej vänner, igår hade jag träning (wow vilket fredagsnöje) och efter det så va ja med Fredd, vi myste hemma hos han och kolla film! Gick väl hem jämt innan 1 kan ja tänka mig. Och nu om proc 45
Min när ja skriver detta så har jag ännu en träning, sen ska ja hem och sova!! Hejda


Kul

Tyckte att det såg tomt och tråkigt ut här! MEN nu har allafall gympan börjat igen och kan tänka mig att ingen är väl gladare än mig!! Har haft två träningar själv och en med småtjejerna än så länge! Ny sitter jag i skolan och har religion, med liv, är rätt tråkigt, hon bara pratar asså.. Är hungrig med, åt GURKA till lunch idag.. Lukta fan broccoli i hela matsalen tappade aptiten... Hejdå


Du orkar inte med mig och jag orkar inte utan dig.


You can not save people, you can only love them.

Har haft en ap bra helg!! I fredags kväll så var jag med järngänget, och de va givetvis lika roligt å mysit å sånt som vanligt! Och igår va vi på "läger" i Hammarö, de gick inte så bra å så men de va skoj! Och igår kväll så förade ja med Vickan å sen drog vi på fest till freddan och company sen vidare till Bells! Hade en gör bra kväll allafall! Idag har jag möglat och vänt upp å ner på hela mitt rum för att städa! Nu ska jag nog äta lite mat! Hejdå


RSS 2.0