i have never known anyone who actually believed that i was enough.

en dag på väg till skolan lekte vi med ankor
en dag I skolan lekte vi med elviras rygg <3
en dag tattuerade jag mig <3333333
en kväll myste jag med fredd
MHHHM yes i did!
freddan locka mitt hår inatt.
kom hem vid 3 halv 4 och somnade inte förens halv 5 vaknade klockan sju och sen dess har jag spenderat mestadels av tiden i hallen. på träningen idag var vi FEM tjejer, det var lite jobbgt och övertröttigt och roligt!! 
fin bild också...

hej.

Tumblr_lk3hojbaqs1qhmz01o1_500_large
ungefär precis just nu så tattuerar jag mig!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D::D

true story.


roses are red, that much is true, violets are purple, NOT FUCKING BLUE.

Så såg lilla/stora jullan ut igår. kalla de va ni vill. va tvungen att kasta ner alla kläder från sängen på golvet så de inte skulle se SÅ stökigt ut som det verkligen är, jag vill ha en egen städerska.. eller betjänt eller nåt.
igår och idag har jag haft en emma och fredrik kväll/dag. de har varit super skoj å super mysigt. gillar dom, mycket! hejdå

never be ashamed of a scar. it simply means you were stronger than whatever tried to hurt you.

en dag så gjorde vi såhär på en bänk.
senare samma dag åkte jag tåg för ett nytt försök till praktikplats i karlstad, gick åt skogen. men har fått nu, bästaste emma hjälpte mig. hihi
senare samma dag så kissade elvira på mit i city toan vilket resulterade detta.
någon annan dag såg ja ut sådär, kan de ha varit i torsdags till och med.
senare samma dag åkte jag hem till emma och drack kaffe. okej jag drack sprite och emma drack kaffe men ja drack ur en kaffe mugg så de skulle se ut som ja åt kaffe
och idag.. ja idag.. (eller igår blir de ju) har jag gått kurs, ja igen, medans alla mina lagisar är i katrineholm och har mysigt å kul får ja gå KURS!!! hör ni hur det låter, känner precis så som ja ser ut på bilden ovan. posade lite på toan förut, okej egentligen utanför toan alltså i omklädningsrummet. bara för jag är så forever alone.
 
anledningen till att det alltid blir sånahär inlägg med riktiga bilder är väl mest för att den biten när ja måste rycka ur sladden ur laddaren och stoppa in den i datorn är så otroligt jobbigt! det menar jag verkligen helhjärtat. jag ska försöka skärpa mig, men somsagt det är o-t-r-o-l-i-g-t jobbigt. 
nu ligger jag i sängen och taggar kurs i morgon med, klockan 06:57 ringer mitt alarm i morgon, känns inte så peppande men vad har jag för val egentligen?
HEJDÅ TOKISAR.

...and actually, i'm happier with you.

först och främst vill jag säga att titta vilket långt hår jag har fått
och sen vill jag även säga, JAG HAR BOKAT TID FÖR TATTUERING NU! och ja tror ingen är lyckligare än mig.
HEJDÅ

strong pepole don't put others down... they lift them up.

idag så har jag varit  i skolan sen så har jag varit i karlstad med elvira och fredrik, och det var jättekul. från the moment vi klev av tåget i karlstad till the moment vi klev på det för att åka hem typ! sen skyndade ja hem för att byta om å åka till träningen, så nu har jag tränat. och jag är så sjukt trött så nu ska jag sova.
p.s sörjer för att jag ska på kurs i helgen, medans alla andra får åka till katrineholm och gosa.
godnatt.

oj va dålig ja va på att lägga in bilder från telefonen. hejdå

en gång förra veckan blev min cykel snodd av nån tattarjävel (på tal om det så va de nån som pyromanade på min mammas cykel idag, när ja använde den såklart!!! jävla snorungar)
har lekt frisör med vickans hår, helt ärligt så kryper det i fingrarna när man ser hons hår!!!
lekte lite fiskbensfläte expert på elvira, de är så kuuuul!!! 
skrattat lite åt elviras katt. den heter prinsen egentligen. men elvira kalar den tjockis. när jag säger tjockis blir hon arg ibland, men ibland får ja säga det.
idag, eller nej i morse. så gjorde ja mig i ordning för zumba på idrotten. de va kul, fast inte så kul som de brukar va. våran klass är inte så rockig. alla är så tysta
haha gillat lovisa. görmycke! 

you shouldn't miss someone who don't miss you, right?

Tumblr_mabxih9dvg1rwdtg4o1_500_large
Tumblr_m4gftk4vxe1qjvmmno1_500_large
304809_392969084089933_1932294355_n_large

MHMMMMMMMM NIGGAH IN THA HOUSE YE

aa dedär ääär sant.
nu ligger jag död i sängen i morgnrock efter 2,5 timmes zumba. de  va jätteroligt, men nu är ja väääldigt trött. inatt bosätter jag mig förmodligen hos karas. känns nice, de va ett tagsen. eller va säger ni BITCHEEEEEEES JA0?????
haha.. hejdå

when all you wanted was to be wanted.

såhär seriös är jag på morgonkvisten, jag halvligger i min säng och överväger om jag ska ha klackskor eller ej idag. känns lite vågat kanske. jag är ju inte direkt "klack-sko-tjejen" är mer "tyg-sko-tjejen" men de är ju så blött ute :( haha
ikväll ska ja träna småtjejorna sen ska ja filmmysa med elvira. kanske skriver sen, eller i morgon, eller nån annan gång. hejdå

Baby don't forget We haven't lost it all yet.

idag lekte jag hårfrisörska på lunchrasten. jag gillar hår, alltså misstolka mig inte nudå! tack. 
så har ja vart i skolan, slutade halv två åkte hem och sov, blev väckt, åkte och zumba, efteråt crossmix, sen så cyklade ja hem. och sen var ja tvungen att koka makkisar, sen så duschade ja, nu så sitter ja här, så ska ja snart städa. nice va?
tog frästen bilden av vickan, heheheh hejdå

not even a million fights could make me hate you.

halloj alla fans. jag vill städa mitt rum, bara så ni vet. men jag har inte tid, verkligen ingen alls. i helgen har jag tid, älskar tid<3 skoja de gör ja inte alls haha ... 
idag har jag tränat, igår har jag tränat, i förrgår har jag tränat, i förrförrgår har jag tränat, osv. nejdå men jag är FULLT ut taggad tills på lördag när det är 2,5 timmes zumba, ärligt hur jävla roligt låter de inte? helt crazy vad kul! 
just nu ligger ja nyduschat oså i sängen, känns väl rätt skönt. förutom att ja borde egentligen sova, fast ja inte vill. de är väl ändå för tråkigt. roligare att kolla serier, dock så vägrar gossip girl att ladda klart så ja kollar på make it or break it IGEN. de är synd att dom aldrig släpper fler avsnitt på säsong 3. dom har bara släppt hälften, ja undrar verkligen när dom släpper resten har man nått att svettas, gråta och vara lycklig åt igen. 
NEJ nu ska ja ge mig, jävel va långt detta blev. den som orkar läsa får fan en av mina medaljer. (har faktiskt rätt många). okej godnatt osånt.

å va söt ja vaaaaaar!!


när du fann mig och du tog mig Till ditt hjärta och sa här kan du bo Så jag byggde mitt slott en prinsessa på vift Som äntligen fått ro Men såklart gick jag och förstörde allt.

nu sitter ja i min säng med kassar under ögonen och är redo för ännu en dag med kurs, fast idag är kursen en timma kortare. känns pretty good mannen. okej nej de gör de inte, längtar efter friheten, detta är seriöst som ett fängelse. dom bjuder till o ch med på firre. känns inte helt ok, lite respektlöst.. haha.. 
efter kursen ska ja fort byta om för att möta upp vickan vid gymmet. sen ska ja hem å sen ska ja soooooova (p.s ja börjar 10 i morgon, skönt)

when i first meet you i had no idea you would mean this much to me.

borstar gaddarna.

do you know what it's like to actually need someone

i morse innan jag gick till skolan såg ja ut som en liten bitch
sen kom ja hem från skolan och då skulle jag skoja med mamma och sätta i "plasthår slingor" i håret, tänkte inte på att de va limm man fäste dom med dock. så nu får ja gå runt med en röd och en rosa slinga, så ser ni mig så snälla kolla inte konstigt på mig för ja ser rolig ut... ja tänkte inte riktigt innan ja gjorde dedär, tyvärr...
sen gick ja på toa. ställde mig upp, och upptäckte att ja hade klösmärken på armen, och nej jag har inte varit i slagsmål för er som tror det när ni ser mig. utan jag har blivit kliad på armen av mäster-kliaren her self. 
hejdo
 

i'm fine, just a bit of a mess

ibland lyckas jag knäppa en bild när jag har vanliga kläder och inte morgonrock och handduk i håret, och när jag faktiskt har håret nedsläppt! observera att ja hade gått hem ifrån skolan i storm innan bilden togs och lades upp på instagram! okej ni vill inte veta en beskrivning på vad som händer innan ja tar mina bilder, i get it.
ska strax iväg och träna tänkte ja! 
nu avslutar jag officiellt detta inlägg. adjö

you know you love me, XOXO julia

jag satt och skulle ta ett fult egopix till ett blogginlägg, men det slutade med att ja satt och sjöng/skrek witney huston - will always love you samtidigt som ja spelade in det. höll på att dö åt mig själv, lägger dessutom av världens rap mitt i sången HAHAHA...
alltså, har typ inget att blogga om nu för tiden, mitt liv går ut på sova,skola,äta,träna typ. mer hinns inte med om dagarna, känner mig nästan som en pensioner i kroppen, jullan 90 år typ. haha 
nu sitter ja nyduschad här i sängen, har varit på energy moves och SBU. alla säger att SBU ska man inte gå på för det är FÖR jobbigt. men jag och vickan kom fram till att vi tyckte att russian cirkel va jobbigare. då mådde man ju illa när man åkte hem, eller okej vickan gjorde... hahah. 
JAJA hejdå ha de fint tills nästa gång och så vidare. hejdå!

när ljusen har släkts, för en sekund då så är ja nästan perfekt

vid halv 5 tog jag och vickan tag i våra liv och gick på russian circel eller va tusans de heter. de va hur jobbigt som hellst, men görgött! 
sen åkte ja snabbt hem å duscha, och jag har spenderat mestadels av min kväll tillsammans med ronjet! de va alldeles för längesen!!!!!!!! de va mysigt å kul å sånt! 
hejdå

RSS 2.0